IT’S TIME TO

#YUKKA

Evenimentul tau la YUKKA

La Yukka, înțelegem că viața este plină de momente speciale care merită sărbătorite cu stil. De aceea suntem mândri să oferim oaspeților noștri opțiunea de a găzdui evenimente private precum nunți, botezuri și petreceri de naștere în restaurantul nostru frumos și primitor.

Echipa noastră de planificatori de evenimente cu experiență va lucra îndeaproape cu tine pentru a se asigura că fiecare detaliu este îngrijit, de la meniu până la decor, pentru a crea un eveniment de neuitat care să reflecte stilul și preferințele tale personale.

Cu o gamă de opțiuni de meniu personalizabile disponibile, putem satisface o varietate de gusturi și cerințe alimentare, asigurându-ne că toți oaspeții dvs. sunt bine hrăniți și mulțumiți. Iar atmosfera noastră caldă și primitoare oferă fundalul perfect pentru o sărbătoare memorabilă, fie că sunteți în căutarea unei adunări intime sau a unei petreceri grandioase.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui loc frumos și convenabil pentru a găzdui următorul eveniment special, nu căutați mai departe decât Yukka. Echipa noastră este dedicată pentru a face evenimentul dvs. un succes și va merge mai presus pentru a se asigura că sărbătoarea dvs. este una de memorat. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de evenimente private și pentru a începe să vă planificați petrecerea perfectă!

ZI DE NASTERE

Preturi incepand de la 50euro/persoana. Pentru o oferta personalizata, ne puteti contacta telefonic.

de la

50euro/persoana

Botez

de la

65euro/persoana

Preturi incepand de la 65 euro/persoana. Pentru o oferta personalizata, ne puteti contacta telefonic.

Cununie

de la

70euro/persoana

Preturi incepand de la 70 euro/persoana. Pentru o oferta personalizata, ne puteti contacta telefonic.

Programeaza o intalnire cu un consultant